Belfry PE

Útépítés, kötött pályás kivitelezés, ÜHK, és magasépítés

„A Belfry PE négy ágazatot ölel át, melyek közül a legnagyobb forgalmat a vasúti ágazat produkálja. Magyarországon jelentős projektekben vesz részt.  Számottevő és összetett kihívásoknak kell megfelelnie, például a 3-as metró rekonstrukciója, ahol különböző profilú alvállalkozókat kell összehangolni és vezetni. Ilyen például a Tram-Train, ahol olyan műszaki kihívásnak kell megfelelni, ami Európában is ritkaság. Össze kell hangolni a vasúti és villamos közlekedést a kivitelezés folyamatával. Ez azt jelenti, hogy különféle szabványok között kell kitalálni, megteremteni a biztonságos együttműködést.”

Vasútépítés

Vasútépítési projektek generál kivitelezése, konzorciumi tagcégként biztosítóberendezési és MÁV távközlési létesítmények kiépítése-átépítése; felsővezetéki hálózat kiépítése-átépítése; felsővezetéki alállomás, áramátalakító létesítése; vízvezeték, csapadékcsatorna, szennyvízcsatorna, kiváltása – kiépítés, kis és középfeszültségű hálózatok, közvilágítás, kiváltás – kiépítés, gázvezeték hálózatok kiváltás – kiépítés, növénytelepítési feladatok kivitelezése.

üzemi hírközlés

Az Üzemi hírközlés az autópályák üzemi célú komplex autópálya-informatikai rendszerének gyűjtő neve, amely a következő alrendszereket foglalja magában:

  • Meteorológiai és forgalomszámláló alrendszert,
  • a forgalmat megfigyelő videó rendszert,
  • az aktuális forgalmi helyzetről tájékoztató kijelzőket, segélykérő állomásokat a pálya mentén, optikai gerinchálózatot,
  • illetve átviteltechnikai berendezéseket, és az alrendszerek felügyeleti központját.

A Belfry PE Kft. ÜHK üzletága a rendszer tervezését, annak kivitelezését és az egyes alrendszerek beüzemelését, rendszerintegrációját végzi partnereinél az ország számos  pontján.

Út és közmű

A Belfry PE út és közmű ágazata elsősorban országos közúti nagyprojektek  megvalósításában és önkormányzati utak rekonstrukciójában, építésében vesz részt.
Ágazatunk fő profilja a közműkiváltások, forgalomtechnikai és életvédelmi létesítmények kivitelezése, melyeket az érintett Kezelők, Szolgáltatók, Megrendelők igényei szerint, a műszaki előírások és szabványok betartása mellett valósítunk meg. Ezen igények kezeléséhez, teljesítéséhez nagymértékű szakmai tudás és tapasztalat szükséges, melyekkel munkatársaink rendelkeznek és kiválóan tudják használni, érvényesíteni munkavégzésük során.

magasépítés

A Belfry PE Kft. magasépítési üzletága a kivitelezési munkák során jellemzően az erős és gyengeáramú rendszerek kivitelezésével, valamint az azokhoz kapcsolódó egyéb kiegészítő tevékenységekkel foglalkozik.

Kapcsolat:

BELFRY

Székhely:  1016 Budapest, Hegyalja út 7-13.

Telefon: +36 1 920 1195

e-mail címek:

info.belfrype@belfry.hu

info.belfryms@belfry.hu

info.belfrycc@belfry.hu

 

Minden jog fenntartva. All rights reserved. -  2019. © BELFRY

A weboldalt és a fotókat készítette: tartalomdesign.hu