Horvátország

Az OSIJEK ASFALT d.o.o. a Belfry Holding GmbH. társtulajdonolt leányvállalata. Ez a társaság egy jól ismert együttműködő partnerrel, a DUNA ASZFALT-tal, áll közös irányítás alatt. Az Osijek Asfalt mindkét cég tapasztalatát egyesítve aszfaltkeverő üzemekre/telepekre koncentrálja tevékenységét.

Bulgária

Bulgáriában a BELFRY BULGARIA AD társaság a BELFRY Holding GmbH. 50 %-os tulajdonú leányvállalata. A társaság a bolgár piacon 2018 elején kezdte meg működését. Tevékenységét vasúti és mérnöki létesítmények megvalósítására, elektromos és híradástechnikai hálózatok terjesztésére és értékesítésére, valamint elektromos eszközök telepítésére koncentrálja. Mivel székhelye Szófiában, Bulgária fővárosában van, így ideális elhelyezkedéssel és hálózati kapcsolattal rendelkezik a társaság célkitűzéseinek megvalósításához.

Románia

Belfry Romániában még megalapítás alatt áll. A társaság a Belfry Holding GmbH. 100 %-os tulajdonú leányvállalata lesz. Az anyacég többéves tapasztalatából profitálva a Belfry Románia fő tevékenységét az ország infrastruktúrájának fejlesztésére koncentrálja majd. Ezen túlmenően a társaság nemcsak műszaki megoldásokat fog nyújtani, hanem műszaki tanácsadóként is szerepet fog vállalni. Következésképpen Romániában a fő tevékenység az infrastruktúra fejlesztés lebonyolítás egy teljes körű megoldása lesz.

Szlovénia

A szlovéniai üzleti érdekeltséget pillanatnyilag még a Magyarországon működő társaság irányítja, de a fióktársaság felépítése már folyamatban van. Középtávú cél egy olyan működő társaság létrehozása, mely a Belfry Csoport teljes szolgáltatási körét nyújtani tudja.